August 01, 2011

the story of me.. :)

alkisah... meh nk story ckit kat korang.... nama aku da tau kan isma zurina... tiap kali birthday aku mak n ayah aku mesti bukak cter ni... masa mak aku ngandungkan aku... (bukan aku yang mengandung ok!!).. sebelum mengandung tu mak aku ada mimpi ada satu cahaya masuk dalam perut mak aku... n xlme pastu mak aku tau die ngandung... (aku la dlm rahim mak aku mse tu)... ngandung tu mcm biasa je... xde pape mslh... cuma mak aku kte aku suka duk belah kiri perut mak aku...



da nak sampai waktu bersalin... mak ngan ayah aku mula la pk nk bg nme ape kat aku... mse tu xtau lg ler aku laki ke pempuan... pada suatu malam yang sunyi nyi nyi.. pakmat jual kopi pi pi... ayah aku plak mimpi... dalam mimpi tu ayah mimpi jumpa sorg org laki yg warak kat kampung die... laki tu da meninggal... janggut die panjang... die pakai baju serba putih... dalam mimpi tu... laki tu kata kat ayah aku... kte nye... ayah aku akan dapat anak pempuan... aku la tu!!!.. die suh letak nme aku zurina... tp kan.. aku pelik la ngan atok yg dtg dalam mimpi ayah aku tu.... nme die bg nme yg xde maksud nye dlm bahasa arab... huhu... mgkin ade kot, cuma kita je yg xtau... wallahua'lam..

2 comments:

Ruzaini Md Zamri said...

ish..hantu kot yg tue is..haha

AzaliFirdaus said...

hehe bace sambil sengeh