August 15, 2011

Reward, award, awkward.. :D

salam... hai hai hai.. bertemu lagi kita dalam rancangan mari bermurah hati... :) hehehehe.. hari ni is dengan murah hatinya nak bagi hadiah kat follower is.. dah jadi macam satu trend kan bagi hadiah kat follower yang follow no yang special? tak tahulah siapa yang mulakan dulu.. is harap dia tak marah lah is tiru idea dia.. :) thank you banyak-banyak ye... ^^

is sayang je semua.. siapa yang tak dapat jangan kecil hati ye.. :)

music please!!! teng teng teng..... * sila right click gambar nak bagi besar and cantik.. sebab kat blog is ada frame.. jadi tak brapa cantik.. ampun T_T.. 

Pretty #100 : miss cute.. namanya chaerien dengan blog bertajuk dream high fly high.. :) org sabah ba..

maaf lambat capture gambar kamu.. :)
dan award yang cik isma bagi.. :)


harap suka dengan pemberian tak seberapa is ye miss cute... :)
Pretty #111: tripple one jatuh kepada miss beautiful.. cik siha a.k.a cik apa apa aja :)

ooppsss.. :)

hadiah-hadiah.. :)

kalau tak suka pun kena suka juga tau miss beautiful.. :) gurau je.. 
Pretty #123: jatuh kepada miss gorgeous.. cik rumaisa dengan blog bertajuk little khalifah of Allah.. :)

alahai comelnya gambar baby.. :) i like..

sudilah kiranya miss gorgeous terima hadiah is ye.. :)


untuk miss gorgeous.. :)

Dashing and Pretty #200:  err.. nak bagi gelaran apa ni.. mr awesome and ms lovely la.. :) ada dua admin blog ni.. Mr Iskandar Adi and Miss hidayu.. dengan blog bertajuk Db' momo.. comel.. memang comel.. sebab is suka purple.. :P



adiah untuk mr awesome and miss lovely.. :)


mr awesome and miss lovely

kalau sudi jenguk-jenguk lah ke blog mereka.. :) tak salah pun kalau nak kawan ramai.. *berkawan biar berjuta-juta.. berkasih biarlah pada Yang Satu.. :)


notakaki: penatlah.. hahaha.. hadiah tak seberapa pun.. tapi is buat dengan hati yang ikhlas.. :) dengan niat nak buat kawan-kawan is happy.. :)



9 comments:

momo said...

assalamualaikum...
suka2 dapat gift..hehehe
thanks ye^^

Cik Ct said...

dh follow awk.. sudi2 laa follow sy lek k.. thnx

iSmaZuRina said...

wa'alaikumussalam warahmatullah..
i'm glad that you're happy.. :)

iSmaZuRina said...

cik ct: done.. :)

rosatikahahmad said...

nak award jgak..
award org yg paling suke komen..
xde ker?

iSmaZuRina said...

erk?? ok.. ros menang.. nnt is buat yer.. :P

Siha. said...

alala... thanx ye. suka dpt award :)

http://loveisnothingdude.blogspot.com/2011/08/thanx-kasik-hadiah.html

amir aizat said...

follow blog ni,hehe

amir aizat said...

follow blog ni,hehe