August 07, 2011

Bunny cik Isma.. :)

sebelum ni is ada buat entri pasal anak arnab is.. boleh tengok di sini.. masa tu mereka baru lahir.. sekarang dah besar.. dah tiga minggu.. manja ni mereka semua.. dua tak berapa sihat.. mereka ada sedu-sedu and batuk sikit.. huhu.. suruh along bawak pergi vet.. tapi dia tak nak la.. huhu.. nasib baik mereka aktif je nak makan..
check it out gambar mereka...

1. Torres (adik yang bagi nama.. huhu.. yela.. hari tu kan chelsea lawan malaysia.. layan jela adik.. tapi dia ni memang paling pandai posing!)



2. cleo (mak bagi nama.. is rasa yang ni paling manja.. tapi along kata torres.. hmm.. semua pun manja)


3. tak bagi nama.. sebab dah ada orang booking.. tak mahal pun kami jual RM5 je.. murah kan?? kami panggil dia putih je la setakat ni.. hehe


4. koko.. tak taulah sapa yang bagi nama... malas kot nak fikir nama canggih-manggih.. hehehe



tinggal 4 ekor je out of 7.. one died just after birth.. seekor tak perasan die golek-golek keluar dari sangkar.. jumpa-jumpa dah mati.. huhu.. kena gigit semut.. another one mati sebab dia tak mahu menyusu.. tinggallah mereka berempat yang comel momel..


notakaki: to be continued... interested to pet them? just ask any question.. ok?





12 comments:

nurain said...

hai sima,ade jual arnab lagi ke? how much?

sy da follow awk. follow me back :) thanx..

iSmaZuRina said...

hmm.. tinggal yang koko tu... seekor RM5 je... kami tak jual mahal pun.. ambil duit makan je.. hehehe..

pandabear said...

gerammnye panda nengok bunny2 awk tuh.. rasa nak geget2 aja..

iSmaZuRina said...

hahaha.. nak geget ye?? geram kan!! is pun geram ngan mereka.. manja pulak tu... bulu dia lembut... best je cium2 dia.. :D

Tasha said...

murahnyer jual........waaa,kalau umah dekat dah beli,comel!!!!

iSmaZuRina said...

hehe.. ^^,

roha said...

alahai comeynyeeee arnab niiii.

iSmaZuRina said...

memang comey... :)

don_apis said...

nak yg free ada x??

iSmaZuRina said...

xde la apis... kalau banyak boley la aku bg je.. haha

don_apis said...

oh..xpela..
susah x nak jaga arnab nih..

iSmaZuRina said...

senang sangat... :) lagi senang dr jaga kucing..