August 23, 2011

Balik kampung.. kau ada?? :P

aish.. macam dah tak aktif pula blog ni.. bukan apa malas nak tulis entri, malas nak blogwalking, malas nak komen-komen entri follower.. :) maaf.. is busy sikit.. busy ke?? hehehe.. nanti is cuti is komen okay.. siap sedia dengan komen-komen membina, meng'condemn', menyemak dari is ye.. 
is nak balik kampung esok... weeehoooo... nak balik masak kuih raya.. nak masak kek batik, cornflake madu... siaplah... nanti is post gambar kat blog ye.. :D korang mampu tengok aje.. kalau nak, masak sendiri..:P
untunglah dapat Prof yang comel macam Prof Halim.. :) macam faham-faham je hati, jiwa dan perasaan ni dah kat kampung... 

Prof: kamu kampung mana?
kami: n9, Pahang, Terengganu..
Prof: bila nak balik raya
is: secepat mungkin Prof.. :D
Prof: Dah beli tiket
kami: dah, *is tak beli balik naik komuter.. :P
Prof: alah.. dah beli ke.. kalau tak boleh balik awal kan?? minggu ni ada satu kelas je.. esok teaching student 3rd year, khamis saya ada meeting.. minggu depan saya tak ada.. 5,6 hb saya pergi kelantan.. call me on 7th lah.. boleh kamu semua extend cuti lama sikit
is: i sayang u lebih lah prof(cakap dalam hati je ok!!).. *mereka.. dah beli tiket balik sini lah prof.. beli sebulan lepas lagi..
Prof: yelah.. u tak expect.. ingat prof halim ni garang ye tak.. *hahahaha.. prof sangat comel

cuti lama wei... dekat 2 minggu... :)

is balik dulu.. mungkin ada yang balik lagi awal dari is.. lantaklah.. tak kisah.. mahu balik... !!!! yang tak balik lagi.. jangan jeles.. nanti sampai juga turn korang balik... 
selamat hari raya semua... !!! maaf zahir batin.. sayang semua.. >.<

motif?? hahaha

notakaki: kat rumah nanti is update lagi ok.. :)


9 comments:

zaty said...

balik kampunggg! >.<

♥Aien Najwa♥ said...

best nye cuti 2 minggu..(",)..aieN dapat cuti just seminggu jer tau..sedih ni..hehe..
bdw..selamat hari raya..(",)..

amir aizat said...

isnin bru nk balik,hehe

asamasin said...

prof comel?aku lg comel..ape pon bolehh! :D

Cik Adi said...

cuti sem lama memang best. xD kikikikik. ^^

pandabear said...

bestnye prof beri cuti lama kan.. raya sakan lah nampak gayanya doc..

iSmaZuRina said...

zaty: jom2 balik kampung.. :)

aien: mula cuti seminggu je.. huhu..

amir: sy balik hr selasa... jom balik sama :P

asamasin: apa pun boleh... anda comel.. is pun comel jugak..

cik adi: xcuti sem.. cuti raya je.. huhuhu..

panda: best kan.. xnak jemput dtg umah ke.. mana tau ada biskut panda ke.. :P

Anies Anessa said...

yeye...cuti raya...

selamat beraya ye

teha said...

selamat hari rye :)