August 08, 2011

Oh Ms guitarist.. (^_~)

Is dah lama teringin nak belajar main gitar... Well, i have this dream actually.. Is teringin nak ada orang mainkan gitar untuk Is on my birthday... (alamak.. terjiwang pula!! tak sesuai ok!) oleh kerana tak ada siapa yang mampu berbuat macam tu untuk Is.. Is nak belajar sendiri lah.. nak mainkan gitar untuk diri sendiri on my birthday.. hahaha...

buat rambut macam ni cantik juga kan?? hmm

a person with career like mine at almost all time will use my left side of brain to function and left my right brain side to become atrophied.. i just need to work that out right... so, siapa nak jadi sifu is tolong ajarkan main gitar?? please!!! as well as pinjamkan gitar dia pada is on my birthday.. dapat ajar lagu 'happy birthday to me' pun jadi lah.. hahahaha..



notakaki: tak adalah berangan nak jadi macam taylor swift.. i just want to be the ordinary me whose trying to do some extraordinary things.. :)





6 comments:

rosatikahahmad said...

aku pernah try main gitar..
buat do re mi je pun..
sakit seme jari2 aku..
keras gile tgn kalau org tak biasa
semoga angan2 anda tercapai.

**birthday ko bile eh??
hihi

iSmaZuRina said...

aku pernah gak.. dok teng tong, teng tong.. tah pebenda note aku pun xtau...
birthday.. tu ade kat blog.. nnt da smpai keluar la kat lilypie tu...

Rahil Fauzi said...

wahh..comelnye bunny kamoo..sgt cute..neway blog kamu sgt nice.. feel free to visit n folow mine too..http://rahilfauzi.blogspot.com/

iSmaZuRina said...

tq rahil... comel kan mereka.. :) done following.. :) i love interior designer too.. tersalah masuk bidang dah la ni.. :) hehe

pandabear said...

panda pun teringin pandai main gitar..

iSmaZuRina said...

la.. ingat panda da terer.. baru nak mintak tolong ajrkan is.. :)