August 17, 2011

Bila kentut membuat orang lain bahagia.. :D

is dapat email ni dari ismayanti a.k.a along is pada 25 Disember 2008.. mungkin dah ada lah kot orang yang post kat mana-mana blog... lama sangat dah ni.. hehehe.. tapi nak kongsi juga lah.. email tu pun forward-forward je.. :) is tak copy mana-mana blog.. click sini kalau rasa entri ni is copycat blog kamu ye.. :)
nak baca boleh.. kalau tak nak pun is tak paksa.. :) tapi tiap kali is baca mesti is tergelak sorang2.. muahaha.. :D

Email itu:-

Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal, lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata ”Eh! Makan apa kentut busuk dan kuat sangat nih???“ Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.

Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman wanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan berkata Tak senonoh la…“ sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka.

Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya, namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok…bagaimana kentut mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secara tak langsung akan bertambah baik.

Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin mengaguminya dan semakin menghormati…kerana itu adalah trademark teman lelakinya. Mana nak jumpa dah lelaki camtu…

Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda. *yang ni is paling tak tahan nak gelak.. kikiki :D



what do you expect?? tak kan lah is nak letak gambar orang tengah kentut pulak.. LOL


notakaki: entri ni untuk happy-happy je.. nothing serious ok? :)





8 comments:

putry arisa said...

hihihihi..
lawak la.. =)

ieyza afieyna said...

hahaha..
tak tahan nak gelak..
lawak la..huhu :P

malu la kalo kentut depan bf.. hee

chenthagila said...

kite slambe je kentut depan pakwe kite. haha

AIEN NOT ALIEN said...

haha..lawak je yang kalau terkentut depan bakal family mertua tu..hihi...

sLpmEpLz™ said...

LOL

Fuza said...

hahaha.. lawak2.. Is pernah buat ke???

iSmaZuRina said...

hahahaha.. is gelak lagi lepas baca kali ke 100.. :D

iSmaZuRina said...

err.. is pernah buat ke tak ek?? kentut je.. tp jgn kasi bunyi... muahahaha.. lepas tu buat tak tahu je... :)