August 19, 2011

Sangat comel!!! :)

maaf entri ni tak matang.. :P kadang-kadang best juga jadi tak matang kan.. sila lah tengok gambar yang is jumpa di cik google.. :)













notakaki: comelnya :) tengok jelah kan... kalau nak jadikan kepunyaan mesti orang kata tak sedor diri dah tua-tua nak doll lagi.. :P


11 comments:

Wan Noraiza said...

Cute! sebiji mcm kat anime. mcm anime tu jadi real life. :P ngan mata yg besar. come gila. :P

amir aizat said...

alah beli jer, simpan utk ank2 nnt,hehe

iSmaZuRina said...

wan: kan2!! comel sangat..

amir: errr... lmbt lagi nak beranak... wahahahaha..

Nur Intan Syafinaz said...

figura jepun..mata dah ghupe mata org dah..hehe

Fuza said...

Comelllll.... klau budak2 lg.. dh lama nangis suh mak belikan... haha... suka tngk mata doll ni.. look like real eyes.. tp menakutkan malam2 hnya kita dan dia... hahaha.. :-)

iSmaZuRina said...

nur intan syafinaz: tu la.. their eyes make them super cute..

fuza: memang mereka ni cute but not huggable la.. is prefer teddy lg.. huggable and cute.. lalala..

~Nana 귀여운~ said...

x salah pon jadi kanak-2 ribena sesekali kan..bukan selalu pom..hahaha..comel nyew doll semua 2..ngeee...geram je tengok :)P

EjAt_mU89 said...

hehehe...
nk ke ank patung ni...
ala xslh pn kalo nk men ngn ank patung ni
tp jgn smpai owg len nmpk hahaha
jln n follow cni

AIEN NOT ALIEN said...

huhu..comel la.. tapi kalau simpan kat rumah taknak laaaa...seram je malam2...mata macam hidup... ^_^"

Chempaka Sari said...

wah comel... nak mata mcm ni boleh?

auni said...

ish. comel gilos^^