August 13, 2011

Cara nak buang widget Lawati my jodoh di blog..

ramai antara kawan -kawan kalau perasan kat belah kiri blog ada widget ni.. tiba-tiba je boleh ada... hairan dan aneh... hahaha..  lepas tu tertanya-tanya macam mana nak buang widget ni?? ada orang suruh pi kat design template and search lawati my jodoh and delete.. try buat tapi tak jumpa.. ni ha gambar dia kalau tak faham...


cara nak buang mudah saja.. kawan-kawan hanya perlu remove satu gadget dalam blog kawan-kawan.. which is waktu solat...  waktu solat ni dia connected dengan widget lawati my jodoh tu...



kalau kawan-kawan nak letak waktu solat dekat blog.. boleh try pi website ni.. http://www.islamicfinder.org/world.php
pilih Malaysia >> pilih kawasan kawan-kawan....


notakaki: is pun pernah ada widget ni dulu... kongsi ilmu.. selamat mencuba.. :)



4 comments:

syrupmasin said...

selamat mencube :D

iSmaZuRina said...

selamat mencuba...:)

Norashiqin Kamaruzaman said...

ok menjadi!! tq ~.~

Syamimi Shamsuddin said...

Thank you for sharing. It's so useful.