August 20, 2011

Aromatherapy.. :)

tak lama lagi dah nak berbuka.. :) sementara tunggu berbuka buat entri satu.. hahaha :D

kalau jalan-jalan is suka singgah masuk kedai cenderamata.. yang biasa masuk tu mestilah kedai yang fix price.. macam one item RM5.. Hinode shop.. kedai dia belang-belang kuning and hijau.. is siap ada member card lagi.. hehehe.. selalunya kalau masuk tak beli apa pun.. suka tengok-tengok je..

tapi is mesti nak beli aromaterapi ni kalau dah habis stock. :)

ni kat atas meja study is.. tu tengah bakar.. wangi je bilik.. :) so relaxing.. :)

ada 4hr candle, tempat nak bakar and also the fragrance oil

is suka beli rose bud je.. dah try yang lain.. tak serasi dengan jiwa is.. hehehe.. murah and tahan lama compare dengan other pewangi bilik.. hanya rm15.. is suka beli kat hinode shop sebab fragrance oil dia 15ml.. other kedai 10ml je.. wahaha.. kedekut punya orang.. :P
aromatherapy ni sesuai nak pasang kalau nak tidur, kalau stress, kalau lepas jogging/bersenam.. ikut sukalah nak pasang bila.. tapi takdelah pasang 24hours.. hehehe.. :)


notakaki: oops lupa.. candle 4hr tu xdela satu je RM5.. candle tu dalam kotak.. satu kotak ada 16 candle.. so, 64hours la in total kalau bakar.. :)


4 comments:

::budak:: said...

wah, bestnye..nak sebatang candle boleh? hehe

iSmaZuRina said...

boleh je.. :)

mekygearhead said...

rasenye ade lavender kan? itu wangi gak ooo

iSmaZuRina said...

aah.. ada.. is je yang xbpe suka.. :)