June 23, 2011

Aku yang aneh-aneh... :P

selalu aja aku aneh kan??? ade org tu kata aku ni idup dalam dunia aku... sometimes aku seorang yang unpredictable..  aku cuba buat yang terbaik tp xde spe yg peduli pun... tapi ade jugak orang kata pempuan misteri mcm aku ni la yg best.. penuh ngan adventure... kadang2 semuanya spontan je... yeke???

hari ni nak post gamba sendiri je.. malas nk taip banyak2...






gamba baru tgkap semalam... sibuk2 pun sempat merayap lagi... mmg kaki rayap btol... hahaha


notakaki: hati berdoa selalu agar apa yang diharapkan menjadi kenyataan.. mengharapkan sesuatu yang indah.. tapi bisakah aku memilikinya??



1 comment:

Mohd. Najib Bin Halil said...

bisa....memiliki...moga berjaya ye..