October 19, 2011

Patah seribu ke??

okay.. senyum dulu... :) is memang tak boleh duduk diam kan?? haha.. jari tu asyik nak popet2 je kat blog ni... :P
hari ni is nak bukak offer ni... semalam is tengok list of my dearest followers.. some of you guys is tak follow lg kan?? kesian kat korang... actually i've tried.. but then tak ada link you guys.. so i don't know how to contact you.. honestly, is akan follow je.. unless is rasa isi blog yang is tengok tu menyusahkan is nak baca.. contohnya macam kat sini.. is tak adalah fussy sangat..
so kepada siapa yang tak di follow lagi sila lah copy link blog korang lepas tu paste link tu kat komen entri ni... bagi is, is tak kisah pun rule 'i follow you, follow me back' :)

bagi satu lagu la untuk readers.. is suka lagu ni.. patah seribu by shila amzah.. is curi kat youtube dia je.. ooppss :) ShyllaAmzah


Walau kau tiada di sini
Ku tetap ingat semua pesanmu
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
Bisikan kata kepadaku
Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu


oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi


Biar pergimu tanpa relamu
Namun hatiku tetap berasa
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan


Patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi


Sayangku mohon padamu
Segera tinggalkanku
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku
Pergilah…


notakaki: janganlah patah seribu hati tu ye.. :) is da kembali aktif ni.. hehehe.. wek!! perasan bebeno!! :P


7 comments:

Ungu Violet said...

banyaknye patah...sampai seribu...huhu..

patah tumbuh hilang berganti..:)

don said...

xbaik curi2..

Khairull-Dean said...

sadis la lagu nie....

ABU said...

tak blh play pun..
hahahaha youtube kena block kat opis hahahha

Nong Andy said...

nak gak dengar lagu tu. tapi pc kat opiz pekak xde speaker. Pc kat rumah slow macam kura-kura..

iSmaZuRina said...

ckgu ungu: lagu je tu.. :)

apis: xbaik kan?? nak rompak je la pas ni.. :)

khairul: sedih kan... :(

abu n nong andy: kesian xboleh nak dgr kat sini.. dgr je kat radio.. slalu je lagu ni keluar kat radio skrg.. :)

teha said...

suke lagu nie :)