October 24, 2011

macam ada iras lah!!

siapa pernah tengok cerita cave of the golden roses?? and sekarang ni series yang famous would be the vampire diaries... nama watak dalam cerita cave of the golden roses tu fantagiro (Alessandra Martines), dalam vampire diaries pula elena gilbert or katherine (Nina Dobrev).. perasan tak muka mereka ada iras-iras lah... :)

kan-kan???
dua-dua cantik.. sekarang tengah cuti.. is tengah dok melayan dua cerita ni.. and baru perasan mereka ada iras lah.. along is lah yang cakap dulu mereka ni ada iras.. yeke?? apa pendapat readers??

notakaki: tak sabar nak tunggu cerita vampire diaries.. setiap hari sabtu mesti download cerita ni.. sekarang dah season 3 episode 6 paling latest.. shhhhhh!!! :)


5 comments:

yana halim said...

femes betul cite fantaghiro nie zaman sekolah dulu...

Hariszzz said...

uyoo.. baca entry is nih, baru recall balik citer cave of the golden roses tu... saya tak berkesempatan nak layan VD tu... curi2 nengok je. as my verdict VD better dari twilight saga. nina dobrev ni makin dewasa makin lawa...

ermm.. share le link lubuk donlod tu hehe

Liza Razak said...

suka gile tgk cave of the golden roses kat NTV7 setiap ahad..mase zaman sekolah dulu minat gile :)

iSmaZuRina said...

yanahalim and liza razak: tau xpe.. chat dulu sume nak letak nickname fantagiro.. kan??

harisz: kalau vampire diaries tu is slalu download dari syok.org je... kalau citer cave of the golden roses ni is download kat amer.. rakan blogger is.. ni website dia.. http://amercheksmoviesgallery.blogspot.com/2011/07/cave-of-golden-rose-collection-dvdrip.html

Zul Fattah said...

aku suka tengok cite fantagiro.. haha.. best woo