October 30, 2011

Grrrr... Penantian tu satu penyeksaan!!

cuti-cuti ni satu perkara yang paling enjoy buat adalah men'download' cerita... sekarang ni is tengah tak sabar nak tunggu cerita Merlin season 4 episode 5 keluar untuk di download.. :) lambatnya... mungkin esok kot keluar.. tapi rasa macam lambat sangat masa berlalu.. :P
episode 4 hari tu merlin dah ada new baby dragon named aithusa.. white dragon.. :)

this is a new baby dragon named aithusa..
comel tak baby dragon tu?? gambar tu is printscreen dari episode 4 miggu lepas.. is download dari syok.org je.. siapa yang suka cerita ni?? jom layan.. sekarang ada banyak english series yang baru... contohnya once upon a time, grimm and the secret circles.. so far macam best jugak..


notakaki: santai jugak layan cerita mengarut macam ni... dulu suka supernatural.. tapi terlampau mengarut sampai dah libat angels and god which i think irrelevant and mengarut.. layan la cerita baru ni as long as tak macam supernatural tu.. :)



4 comments:

acheeqa farhana said...

suke cerita merlin jugak..hehe

Nong Andy said...

Aku pon suka merlin! suka tgk si Authur yg ensom hehehe.. walaupon dia bukan watak utama. Jugak suka dgn supernatural.. pasal dua beradik yg ensom( aku ni asal encom semua o.keh kih..kih..kih..)

*Aku pon tersiksa menunggu nov 18. nak tgk pontianak fall in love dgn human tu hahaha..

iSmaZuRina said...

acheeqa: suka siapa dalam merlin?

mamashinta: is suka shinta.. shinta comel.. :)

Liza Razak said...

betul tuh..dulu saya suka tgk supernatural.skrg dah mengarut gila..terus mls nak tgk :)