November 14, 2011

dilema lagi... :(

hari ni nak layan lagu liza hanim la.. biarkan aku merinduimu... dengar lagu ni dalam mp3 along tadi on the way balik dari putrajaya ke rumah..


is suka the chorus part of lagu ni... jom kita layan lagu ni ye... tak tahulah napa terasa pula kat hati bila dengar chorus part... :(

Izinku berteduh seketika
Merebah rindu pengubat duka
Demi ku menyintaimu
Menyayangi dirimu
Meskipun sekadar dalam mimpi


Pergilah sayang kepadanya
Kerna dia lebih memerlukanmu
Pengorbanan sudah lama jadi milikku
Jangan kau kesali


Aku tidak tahu mengapa harusku
Menyintai dirimu
Mungkinkah kau ada jawapan yang lain
Terangkan padaku
Agar tidak sesal
Mengharap kasih pada yang berpunya
Agar kita sama merelakan

sedihlah lagu ni... bila fahamkan maksud lagu ni rasa macam sedih je hati is... kenapa ye?? huhu

notakaki: kadangkala cinta itu bukan milik kita.. dengan membiarkan cinta itu berlalu barulah akan hadir cinta yang baru...


5 comments:

Kedai Lalaland said...

Da sedih..pastu dengar lagi lagu sedih..pastu nangis lg tmbah sedih..hahaha mmg normal kot??Tp bes lagu ni

Marrissa Nadjiha said...

sabar okey :)

Anies Anessa said...

kadang2 best jugak layan lagu sedih2 nie..hehe

PandaBear said...

layan blues kekadang pun syiok juga.. ahaha

Rozek Kacak said...

ah..cinta di hati tak seiring bibir..nanti jumpalah jodoh..mana r tau jumpe patient yg hensem giler2.. :)