November 12, 2011

who say??? 111111 sucks...

orang kata 11.11.11 tarikh yang special.. well.. untuk is tak adalah special sangat... i've been having a hectic day semalam... morning serabut kepala fikir nak beli kereta ke tak... in the evening dapat call dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).. mereka suruh is confirm kan pergi induksi NEXT WEEK... surat dari SPA pun tak sampai lagi... dah la dapat call tu pukul 4 petang something like that... everything kena settle on monday... selasa tu is dah kena pergi tiara beach resort PD..
plan hari isnin sangat padat!!!
home--> HUKM (amik result) --> MMC --> SPA --> next destination will be determine by the letter from SPA..
malam tu dah start kena pack baju kena kursus... huhu... i really don't like this feeling... tapi is dah tak boleh tunggu dah.. next kursus lambat sangat lagi which is late january... tu pun KKM tak boleh nak confirmkan...
baru je 3 minggu cuti from all the books and notes.. mereka dah panggil kerja!!!! huwaaaa....... kena mempersiapkan mental lagi... rasa macam tercungap-cungap pula gasping for air...



notakaki: doakan is ye... moga mudah segala urusan is hari-hari yang mendatang ni.. :) isnin lagi satu is dah start posting kat hospital... i'm a doctor!!! syukur dah boleh start kerja... my next step of life is about to begin.. :)


3 comments:

NURUL ASHIKIN said...

selamat bertugas.. jadilah doktor yang fisabilillah bukan kerana gaji beribannnn.. akak yakin awak akan jadi doc yang berkebajikan pd pesakit

Nong Andy said...

yay.. doctor dah mula bertugas. sabar hadapi ragam pesakit yer.. senyum selalu..

Marrissa Nadjiha said...

11.11.11.. my birthday... :)hahakk!!~ yup!~ x special mane pun.. tapi wat2 happy je walaupun dlm hati sedih...