May 01, 2013

During Labour Day..

Malam semalam is oncall.. so hari ni is rehat la after kerja malam... esok kena kerja lagi.. huhu... balik kerja memang dah penat yang tak terkata... bila sampai kat bilik memang tak ingat apa dah.. memang tarik bantal and terus tidur..
Bila bangun perut pun mula lah berbunyi-bunyi minta diisi.. is pun keluar makan dengan kawan is...
Kat kedai makan tu is jumpa seekor kucing ni... cute sangat... rasa nak ambil dia jadi pet is je... tapi sekarang is tinggal asrama susah nak jaga... takut nanti dia buat perangai pulak... so, is ambil picture dia je la...

notakaki: comel kan??cantik corak bulu dia.. macam kucing hutan... :)


8 comments:

Mr Lonely said...

Happy Labour Day~ wish you have a nice day~ =)

Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

Anonymous said...

comelnya kucing.. comel macam yg pegang kucing tu juga :)

-mami Shinta-

iSmaZuRina said...

tq Mr lonely
mami: comelkan kucing ni... geram betol...

AzaliFirdaus said...

comel-comel...cukop la ade seko ni xterjaga

iSmaZuRina said...

aaa... sebab tu is prefer bela ikan... tak buat perangai sangat...

AzaliFirdaus said...

ikan ape tu?

iSmaZuRina said...

ikan kecil macam dalam akuarium kat sebelah kanan blog is tu..

AzaliFirdaus said...

oh ikan tu xbesar2 kn? tapi cantek