November 21, 2012

AES oOoh AES!!

tadi mak is call and beritahu is kena saman... on 21st Oct.. bila fikir balik, hari masa is konvo tu!!.. and is bila dah sampai kl tak pernah drive sendiri... sama ada si cinta hati yang tolong drive kan or abang is... turn out abang is la.. kat kawasan tu kena bawa 80km/h tapi abang bawak 95km/h.. si cinta hati memang jenis cermat bawa kereta ni... :)
nak buat macam mana.. kena lah bayar... ayah pergi tanya boleh ke dapat diskaun.. tapi polis tu kata tak ada kompromi... :( terbang melayang RM300.. apa boleh buat kan...


tinky winky in  my car

notakaki: pesanan untuk hari ni.. bawalah kereta ikut kelajuan yang telah dihadkan.. 

9 comments:

AzaliFirdaus said...

suh la cinta hati tu byarkn...sayang kne la korban ape sahajer

iSmaZuRina said...

dia ada offer tp xbaik la...

etuza said...

suka tengok Nazwa latif nyanyi..lagu2 dia memeng kena dengan zaman remaja masa kini" muka buku"

AzaliFirdaus said...

huhu selamat duit die kan....:)

iSmaZuRina said...

etuza: hmm.. tapi lately dah tak banyak sgt lagu dia..

azali: aah.. selamat je.. simpan duit.. jgn membazir.. :P

Anonymous said...

sejak ada benda ni kerap jugalah dapat surat dari JPJ saman laju. mujur bukan keta aku.. keta company.. bebudak technician tu yg bawa laju hehehehe

aku ada satu saman parking belum settle lagi ni Doktor Isma..

~Nong Andy~

iSmaZuRina said...

aigoo... mslh jugak sjak ada aes ni ye.. :(

AzaliFirdaus said...

simpan tp jgn kedekut, hehe :)

obat kencing manis said...

cerita yang menarik