July 09, 2012

Comelnya!!!!

nak tau tak??? is beli arnab baru... bukan is beli la.. tapi along is yang tolong belikan.. is mana ada masa nak pergi survey arnab kan... kali ni beli angora rabbit.. comel sangat ni.. is dapat tengok through mms yang along is hantar je.. huhuhu..
insyaAllah hujung bulan ni jumpa mereka,... hari tu before is gaji, is dah pakat dengan along is.. is bank in dalam akaun dia suruh beli arnab..
2 bulan lepas arnab is banyak mati.. huhuhu.. sedih... tak tahulah kenapa.. seekor demi seekor mati.. yang baby bunny pun mati jugak.. tinggal sepasang je yang masih hidup kat rumah tu...

..inilah mereka yang baru dibeli..
-
-
..yang ni is bagi nama lulu.. <female>

yang ni is tak tau nak bagi nama apa lagi..<male>

cute kan... comel sangat ni.. tak sabar nak mereka ada baby... hahaha.. berfikiran jauh betul!!!


notakaki: kenapa ye arnab itu sangat comel and hug-able?? stress sungguh melihat kecomelan mereka!!!

2 comments:

Ismi Iman said...

wah iman pon suke arnab tapi 1 je iman xsuke pgg cz bulu dy wat iiman always bersin n muntah..dulu iman d arnab ayah beli kan banyak gak.letak 1 tempat dengan ayam cuma sangkar arnab ag tinggi tapi ayam yg emak pnjg akal.ayam g patuk kaki arnab saya so jadik luka kakinya...=(

mati tinggal sepsg tapi smua xlama mati gak pah 2 ayah dh xnk bela so skunk menumpang pgg umah sape2 d arnab la

iSmaZuRina said...

ooo... kalau iman terasa nak pegang arnab.. mehla dtg rumah is..