September 10, 2011

baju kurung itu!!

jangan lepaskan peluang bila berada dengan lappy kan??? mesti kena buat entri baru.. okay as a muslim girl.. is selesa je kalau keluar mana-mana berbaju kurung.. tapi mak is selalu pesan kalau keluar jalan pakailah seluar.. especially kalau balik kampung kena jalan seorang ke.. yelah kalau apa-apa hal senang nak lari..*macamlah laju sangat is lari kan?? :P

alamak.. montelnya... baju tu baju tahun lepas..
salah bagi ukuran kat tukang jahit.. besar.. tapi pakai je lah.. :) 

ambil gambar dari tepi pula.. :)

gambar ni masa makan kat chicken rice shop hari tu... tudung tu mak is punya.. hahaha.. curi tudung mak.. jahat ni.. :)

notakaki: is suka makan curry laksa wantan mee kat chicken rice shop.. :) nyum nyum nyum..


11 comments:

rosatikahahmad said...

lagi best mkn curry laksa tu ngan si dia kan..sharing is loving gitu..
haha

iSmaZuRina said...

aippp... sssshhhhh... jgn bgtau org.. :)

Ain said...

Ain pula selesa pakai baju kurung kalau ke kelas tambahan@kenduri.

Kalau keluar jenjalan tu suka pakai seluar jeans dengan t-shirt je sbb senang nak gerak hahah :')

Ungu Violet said...

comey...:)

Mama Shinta Musraika said...

berkulit cerah pakai baju kaler apa pon cantik & sesuai...

iSmaZuRina said...

ain: tulah.. tapi kalau sekali sekala keluar jalan-jalan pakai baju kurung pun ok jugak kan? :)

ungu: tq.. :)

mama: tak adalah cerah sangat pun.. tapi syukurlah dengan apa yang ada.. :) anak mama comel sgt.. :)

Ain said...

kak isma : Bole la. Sekali-sekala kann. Oh akak ni rupanya student course perubatan.

Budak medic harus la minat Addmath kan..Hahah bestnya jd org yg minat +Math ni T.T

ABU said...

wantan mee dia mmg sedap..emmmm yammm

ade2mama said...

hehehe..leyh lari laju2 law pkai sua ye..

untuk la mkn tmpt mahal huhuhu

limau anggur said...

cantik gambo...

monster kecik said...

hehehe..comey nye kak :)